1 måned siden
annonse-ID: 15078028

Regnskapsmedarbeider til Eiendomshuset Malling & Co!

Kort informasjon

By:
Oslo
Omfang:
Heltid
Type stilling:
Bemanning
Start dato:
Etter avtale

Er du nyutdannet innen regnskapsfag og har karriereambisjoner innen regnskap? Vil du gå et internt utdanningsløp med mål om å bli regnskapssjef innen fem år? Norges største eiendomsforvalter søker sitt neste regnskapstalent!

Informasjon om stillingen

I samarbeid med Eiendomshuset Malling & Co ser Academic Work etter deres neste regnskapsmedarbeider. Denne stillingen er relevant for deg som har nylig fullført høyere utdanning eller har inntil to års erfaring fra regnskap. Uavhengig av erfaringsnivå vil du gå inn i Team Accounting, som understøtter kundeteamene med underlag til de ulike kundeporteføljene. Gjennom arbeidshverdagen vil du jobbe nært med en senior regnskapsmedarbeider med faste daglige oppgaver og andre periodevise oppgaver. Din viktigste oppgave vil være å sikre korrekt grunnlag for rapporteringen. Fra start vil du bli gitt grundig opplæring og det er forventet at man er selvstendig i rollen innen tre måneder.

Dette er stillingen for deg som har klare karriereambisjoner innenfor regnskap, er faglig engasjert og interessert i å gå et karriereløp som tar sikte på å utvikle deg til å bli regnskapssjef innen fem år. Det innebærer at du etter hvert vil gå over i et av deres kundeteam som senior regnskapsmedarbeider med ansvar for egen kundeportefølje før du vil kunne bli regnskapssjef.

Kultur er noe som står sterkt i selskapet, og du bør kunne identifisere deg med deres verdier pålitelig, positiv og profesjonell. Både som person, men også i arbeidet du skal utføre i denne stillingen. Team Accounting består av åtte personer, inkludert en teamleder som vil ha personalansvar for deg. De er et svært omgjengelig team med fokus på å ha det gøy på jobb, samtidig som man holder høy kvalitet i arbeidet man utfører.

Arbeidsoppgaver

Daglig:

 • Inngående faktura
 • Følge opp purringer
 • Kunde og leverandørposter
 • Remitteringer
 • Bokføring av poster

Periodevis:

 • Bankavstemming
 • Avstemme leverandør og kunderestkontro

Vi søker deg som

 • Nylig har fullført høyere utdanning innen økonomi, gjerne med spesialisering innen regnskap. Ønskelig med høyere utdanning på masternivå
 • Kan vise til deltidsjobb, verv eller på andre måter viser at du har kombinert studier med annet arbeid
 • Har god fremstillingsevne i norsk, muntlig og skriftlig, da stillingen krever god kommunikasjon
 • Har god systemforståelse, og er vant med å jobbe i ulike systemer

I denne rollen vil personlige egenskaper vektlegges i stor grad. Det som kjennetegner personene i Team Accounting er at de er løsningsorienterte, selvstendige og nøyaktige i sitt arbeid, i tillegg til å være serviceorienterte overfor interne og eksterne kontaktpunkter.

Vi ber deg legge ved CV, vitnemål og søknad.

Annen informasjon

 • Oppstart: September
 • Søknadsfrist: Løpende selektering
 • Omfang: Fulltid
 • Plassering: Vika

Denne rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work. Eiendomshuset Malling & Co har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Informasjon om bedriften

Malling & Co Forvaltning AS er en del av Eiendomshuset Malling & Co, som er et komplett eiendomshus som kan bistå kundene gjennom hele livssyklusen til en næringseiendom. Malling & Co Forvaltning AS er blant landets mest erfarne og største profesjonelle eiendomsforvaltere av næringseiendom. Selskapet forvalter i dag en estimert eiendomsverdi for mer enn 100 milliarder kroner på vegne av sine kunder fordelt på ca. 2,5 millioner kvadratmeter. Virksomheten ble etablert i 1964 og konsernet har i dag ca. 200 medarbeidere og en omsetning på over NOK 430 millioner.

Søk her!