Søkeresultater
1 week ago
annonse-ID: 15008218

Retriever søker fullstack-utvikler

Kort informasjon

By:
Oslo
Omfang:
Heltid, 7-15 - fleksibelt
Type stilling:
Rekruttering, Fulltid
Stillingskategori:
Systemutvikler
Start dato:
Snarest

Er du nysgjerrig på å lære nye teknologier og har et ønske om å jobbe i et miljø hvor du får tid og ro til å kunne levere kvalitet? Da kan du lese videre her.

Informasjon om stillingen

<iframe width="700" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/gFwOF2rUeqA" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe> Gjennom våre 20 år som medieovervåker har vi samlet enorme mengder med data fra det nordiske medielandskapet. Daglig fyller vi på våre databaser med millioner av artikler, innslag og innlegg fra redaksjonelle og sosiale medier. Vi analyserer helheten. Medieomtalen og debatten som pågår i redaksjonelle medier reflekterer det offentlige ordskiftet. Sosiale medier speiler hva folk er opptatt av og engasjerer seg i. I dette landskapet finnes mønstre som vi hjelper våre kunder å identifisere. Ved hjelp av ny AI-teknologi (maskinlæring mm) gjør at vi får helt nye typer innholdsanalyser på dette materialet. Våre analytikere fordyper seg ikke lenger kun i mediebildet, men kombinerer også en rekke andre datakilder for å gi våre kunder nye funn og innsikt. Kombinasjonen av avansert teknologi og sterk analysekompetanse gjør oss i stand til å gjøre mer sofistikerte analyser enn noen gang.

Arbeidsoppgaver

Vi utvikler Retrievers nettsteder, og du vil være med på å utforme og implementere grensesnitt for deres forretningskritiske systemer. Mer spesifikt arbeider vi blant annet nå med å utvikle algoritmer og løsninger som viser korrelasjon mellom hva det prates om i sosiale medier og tradisjonelle medier. Vi arbeider med en moderne teknologi-stack og, om du ikke allerede er kjent med alle teknologiene, håper vi at du ser frem til å bli bedre kjent med følgende teknologier som du vil lære hos oss: <b>Frontend:</b> React, EcmaScript 6, microservices, Hibernate, Tomcat, Play, Android, iOS, json/restfull utvikling, JavaScript (jQuery, MustacheJS, Ajax, Jaxws/Soap, Prototype, Angular, NodeJS, Highcharts, Bootstrap, RequireJS), CSS (Sass), HTML5. <b>Backend:</b> Java 8 (lambda, annoteringer og streams ), Spring (Spring Data, Spring Security, Spring Boot), JUnit, iText, ApachePOI, Linux, Maven, MySQL, Boolware, Solr, Elastic Search.

Vi søker deg som

For oss er det viktigste at du har interessen for utvikling og at du kan vise til spennende prosjekter, enten på fritiden, jobb eller skole. Vi søker etter engasjerte utviklere! Når det er sagt så stiller vi krav til at du har formell grad fra høgskole eller universitet. Flere av oss har en mastergrad og vi trives godt med de faglige utfordringene vi får, men vi tror at også kvikke og engasjerte hoder med en bachelorgrad vil kunne passe godt inn hos oss. Du må også beherske norsk, både muntlig og skriftlig. <b>Hva kan Retriever tilby?</b> - Oppdatert teknologi, hvor du drar nytte av nye rammeverk og biblioteker - Treningssenter på jobben for fri disposisjon - Konkurransedyktig lønn og betingelser - Ro og tid til å avslutte prosjekter som man er stolt av - Faglig workshop internt. Utviklere fra Stockholm og Oslo møtes - Sentral beliggenhet i Oslo Sentrum, 100 meter fra Oslo S <h3> Jeg er interessert, men hva er neste steg? </h3> - Fortell oss hvorfor du vil jobbe hos Retriever og hvorfor du tror du vil passe til denne type oppgaver - Frisk opp CV og Github-konto - Finn frem vitnemål eller lenke til Vitnemålsportalen - Send søknad via Academic Work sine systemer I denne prosessen samarbeider vi med Academic Work og det er fint om du sender søknad og / eller spørsmål til dem. Ta da gjerne kontakt med rekrutteringsansvarlig Julie-Anne Bjørkavåg på telefon 93858383 eller e-post: request@academicwork.no Søknader vil behandles fortløpende og vi forventer å ferdige med seleksjonsprosessen innen 22. juni.

Informasjon om bedriften

<a href=”https://www.retriever.no/”> Retriever</a> eies av NTB og TT og har rundt 180 medarbeidere. Med kontorer i Oslo, Stockholm, Gøteborg, København og Helsinki er Retriever Nordens ledende leverandør av medieovervåkning, medieanalyse, forretningsinformasjon og mediearkiv.
Søk her!
Julie-Anne Bjørkavåg consultant manager

Har du spørsmål om denne stillingen

Julie-Anne Bjørkavåg eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på request@academicwork.no. Angi annonse-ID i din e-post: 15008218