1 måned siden
annonse-ID: 15079697

Ser du etter en deltidsjobb hvor du får jobbe med komplekse systemer og databaser?

Kort informasjon

By:
Oslo, oslo
Omfang:
Heltid
Type stilling:
Rekruttering
Start dato:
Etter avtale
Andre:
fulltid

Bli med å utvikle fremtidens Helse-Norge i en givende rolle, som byr på spennende arbeidsoppgaver! Om du skulle være på jakt etter en relevant deltidsjobb innen IT eller om du er nyutdannet innen faget, så ser vi veldig frem til å snakke med deg!

Informasjon om stillingen

Sykehusene i Norge har store utfordringer med å etablere og drifte de nødvendige dynamiske IT-løsningene som skal sikre fremtidens helseomsorg. I Sectra utvikler vi IT-systemer og produkter for alle typer bilde- og videohåndtering på sykehus, samt røntgen-, mammografi- og ortopediklinikker. Som ingeniør hos Sectra vil du jobbe med markedets beste produkter og du vil være en del av et profesjonelt og kundeorientert miljø med høy kompetanse. Du vil delta i leveranseprosjekter med høy grad av kompleksitet som innebærer installasjon, oppgradering og feilretting.

Har du noen gang hatt en hverdag hvor timene bare fløy forbi? Det vil du oppleve hos Sectra! Hos dette selskapet vil du møte mye tillit og en svært dyktig gjeng med entusiasme for sitt fagfelt og ikke minst lidenskap for sine kunder. Du vil jobbe med løsninger som har et viktig og svært meningsfylt mål om bedre kvalitet og effektivitet innenfor pasientbehandlingen i Norge.

Dette er en krevende rolle, den innebærer mye eget arbeid og ansvar. Det er derfor lagt til rette for en solid opplæringsperiode på 6-9 mnd for å prestere og utvikle dine ferdigheter. Du vil samarbeide i dyktige team på opptil 5 personer, men også med andre team, prosjektledere, leverandører og kunder i inn- og utland.

Arbeidsoppgaver

 • Opparbeide deg kompetanse på Sectras løsninger og tekniske infrastrukturer, (databaser og operativsystem etc.)
 • Sørge for at løsningene du betjener optimeres for både kundenes og Sectras behov
 • Utføre installasjoner, konfigurasjon, testing og feilretting via fjerntilgang eller i kundens lokaler
 • På sikt bidra i kompleks løsningsdesign og implementering av løsninger

Vi søker deg som

 • Er under utdanning innen for eksempel drift, IT, signalanalyse eller realfag.
 • Har interesse for eller erfaring med databasemiljø (SQL, databasekonfigurasjon og oppsett)
 • Har gjerne kjennskap til MS Windows Servermiljø
 • Har interesse eller erfaring med nettverksteknologi
 • Kommuniserer godt på Norsk både muntlig og skriftlig

Vi håper du identifiserer deg som kreativ og som en problemløser. Som person trives du med høyt tempo og er best under press. Du evner å se både detaljer og helheten, er selvgående og har høy arbeidsstolthet. Du er ytterst initiativrik, engasjert og analytisk. Lidenskap for teknologi og kontinuerlig utvikling er noe Sectra verdsetter høyt.

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale, kan starte deltid/fulltid i år, fortell oss gjerne hva som passer deg best!
 • Søknadsfrist: Til denne stillingen vil vi vurdere søknader fortløpende, som kan bety at vi tar ned annonsen så snart riktige personer er funnet.
 • Legg ved vitnemål i din søknad
 • Sted: Lysaker, Oslo.

Høres dette ut som noe for deg? Da håper vi at du søker. Har du spesifikke spørsmål rundt stillingen besvares disse på Anders.myhrvold@academicwork.no.

Informasjon om bedriften

Sectra Norge As består av 26 dyktige medarbeidere som i år omsetter for nærmere 80 mill og har 50% av markedet her i Norge. Sectra er i utgangspunktet et svensk selskap, og Sectra Norge AS er selskapets salgs- og serviceorganisasjon i Norge med kontor på Lysaker i Oslo. Sectras fokus er kundefornøydhet ved å levere fungerende løsninger som tilfører kunden verdi. Vi som jobber i Sectra har en ting til felles; vi er hundre prosent fokusert på – og lidenskapelig opptatt av – å ha fornøyde kunder. Når vi ansetter flere kollegaer, leter vi etter folk som alltid gir det lille ekstra for å nå dit, og som er villige til å gå ett steg lengere for å oppnå det ønskede resultatet for kunden og for Sectra.

Søk her!