2 uker siden
annonse-ID: 15085251

Ser du etter en løpende start på utviklerkarrieren? Utvikler på deltid!

Kort informasjon

By:
Oslo
Omfang:
Deltid
Type stilling:
Rekruttering
Start dato:
Etter avtale
Andre:
Fleksibelt - etter kandidatens ønske

Fadderordning, fleksbilitet og en knall start på karrieren er bare noen av de mange godene ved å jobbe hos Nordic Trustee. Om du som student tenker utvikling virker spennende ville jeg anbefalt å tatt en titt.

Informasjon om stillingen

Vi er en bedrift hvor vi har en sterk samarbeidskultur som vi ønsker deg velkommen i! Vi er svært flinke på å dele kunnskap og hjelpe hverandre i hverdagen. Som deltidsansatt hos oss vil du merke dette godt da du vil jobbe sammen med dyktige utviklere som vil trene deg i den nyeste teknologien og metodene markedet har å tilby. Sammen kommer vi til å løse spennende utfordringer sammen, som for eksempel et av våre nyeste prosjekter: ESG. Her vil du kunne gjøre et bidrag for miljøet, men utover dette så er kjernetjenestene våre tillitsmann- og agenttjenester for obligasjonslån og direktelån. Dette vil gjøre deg i stand til å jobbe på de spennende prosjektene som vi har løpende og ta del i løsninger som er godt integrert i det norske finansmarkedet. Utviklingen foregår i et microsoft .NET miljø hvor vi er svært langt fremme på skytjenester (Azure).

Du blir tilbudt

 • En oppstart som vil være preget av opplæring, både i domenet og på utviklingssiden. Basert på hvilke prosjekter vi har eller oppgavene som passer best for deg så vil du også få en egnet fadder.
 • En fleksibel hverdag for deg som student, vi vil gi deg mye styring på egen arbeidstid og la deg priroritere studiene dine.
 • Prosjekter med verdi for miljøet, for eksempel vil du kunne bidra på ESG prosjektet vårt som du kan lese mer om her: ESG
 • Et miljø hvor vi legger til rette for at du skal få progresjon innen det du syns er spennende, om det skulle være arkitektur, skyløsninger, domener eller annet.
 • En arbeidsplass hvor samarbeid er i fokus, vi står ikke alene om problemstillinger og vi slipper gjerne det vi holder på med for å bistå.
 • Full tilretteleggelse for en hybrid arbeidshverdag med det du ønsker av hardware. (mobil, kraftig maskin på kontoret, laptop, ny mobil osv.)
 • Meget gode lønnsbetingelser, forsikring, pensjon, utstyr, gym, nye lokaler, hytte på Trysil og mye mer.

Hva vil du gjøre hos oss?

Du kommer til å bli en dyktig systemutvikler gjennom oss, og vi kommer til å gi deg tilpassede oppgaver basert på nivået du er på når du kommer. Dette vil være alt fra introduksjonsoppgaver til prestigetunge prosjekter, men alltid sammen med kollegaer.

Som et nytt tilskudd til bedriften vil du få en grundig opplæring gjennom et introduksjonsløp, og en fadder som vil støtte deg i hverdagen (ut i fra hvilket domene du begynner å jobbe med). Vi har også et svært faglig sterkt team som blant annet inkluderer Vidar, som valgte å begynne i Nordic Trustee fordi:

- Jeg jobbet som konsulent for å installere og konfigurere vår purchase-to-pay software og spesielt med integrasjoner mot kundes ERP-system. Her ble det mye tilpasninger og koding som jeg synes var gøy, men det var vanskelig å utvikle seg på programmering faglig da dette ikke var tilrettelagt. Jeg søkte meg videre som systemutvikler og fant en god match med Nordic Trustee.

Vi søker deg som

 • For øyeblikket tar et relevant studie og ønsker å bruke kunnskapen i praksis
 • Et ønske om å jobbe med den nyeste teknologien innen .NET, C#, SQL Server, React, Azure og Typescript.
 • Syns det er kult å programmere, jobbe med TDD og kan jobbe mot databaser

Hvem er du som person?

Det viktigste for oss er at vi får et godt samarbeid sammen og at vi beholder det gode fellsskapet vi har den dag i dag. Derfor er det noen personlige egenskaper som vi vil se etter som vi måler gjennom.

 • Strukturert som person og evner å skrive ren kode
 • Imøtekommende og fremoverlent mot andre
 • Nysgjerrig og interessert i å lære

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Deltid: Vi vil variere % etter dine ønsker, målet er også at du fortsetter i en heltidsstilling etter studieslutt
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Nordic Trustee har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Nordic Trustee er Nordens fremste leverandør av tillitsmann- og agenttjenester for obligasjonslån og direktelån. Selskapet bistår aktører i kapitalmarkedet med tjenester for långivere og låntakere, og er en viktig leverandør av data til investeringsbanker, investorer og advokatbyråer. Selskapet er en integrert del av infrastrukturen i det nordiske finansmarkedet. Vi har kontorer i Oslo, Stockholm, Helsinki, København og Frankfurt og en portefølje på over 3000 oppdrag for mer enn 850 utstedere i 30 land. Vi er 50 medarbeidere med juridisk, økonomisk og systemteknisk kompetanse. Nordic Trustee er en del av Ocorian gruppen, en global aktør med 1350 medarbeidere fordelt på 20 kontorer i Amerika, EMEA og ASIA.

Søk her!