1 måned siden
annonse-ID: 15077788

Ser du etter et hjem hvor du kan begynne din karriere som utvikler?

Kort informasjon

By:
Oslo, oslo
Omfang:
Heltid
Type stilling:
Rekruttering
Start dato:
Etter avtale
Andre:
Fulltid, fast ansettelse hos eRate

Hos oss så jobber vi i team og hjelper hverandre å lykkes, hvis du er i starten av karrieren og liker å løse problemer så ønsker vi deg velkommen! Hos oss får du en unik opplæring, du får gode vilkår og du får kollegaer som vil hjelpe deg med å løse utfordrende problemer!

Informasjon om stillingen

eRate er en norsk virksomhet som leverer IT og mobil-tjenester til Telecom bransjen. Som et ungt og nytenkende selskap utvikler eRate fremtidens mobiltjenester gjennom ny teknologi. Hos eRate kommer du inn i et selskap i stor vekst, hvor innovasjonsfaktoren er høy og dine innspill blir hørt. For den rette kandidaten er det med andre ord store utviklingsmuligheter for videre karriere hos eRate.

I samarbeid med Academic Work er eRate på jakt etter deres nye talent som ønsker å løse problemer gjennom å ta et dypdykk i teknologien. I rollen som junior systemkonsulent får du muligheten til å utvikle deg innen et bredt spekter av oppgaver, alt fra utvikling og konfigurasjon av nye systemer til å bygge neste generasjons mobilteknologi gjennom å styrke 2.linjesupport.

Colin, som leder prosjekter og utvikling i eRate har følgende å si: "eRate er det ideelle miljøet for deg som er nyutdannet og ønsker å bruke dine ferdigheter i et raskt og teknisk miljø i kontinuerlig endring. Du vil bidra til at eRate lykkes gjennom alt fra små "quick win developments" som du kan gjøre alene og umiddelbart se effekten av, til større løsninger for å utvide og forbedre verdikjeden eRate tilbyr kundene."

Hos eRate får du:

 • Bli en del av et spennende, positivt og raskt voksende selskap
 • En unik mulighet til å delta i utviklingen av morgendagens mobilteknologi sammen med kundene
 • Et sted hvor du er en sentral del av beslutningsprosessen, her blir din mening hørt
 • Et sted hvor du blir en nøkkelressurs og vil oppleve gode samarbeid med svært faglig dyktige medarbeider

Arbeidsoppgaver

 • Teknisk design, utvikling og testing
 • Utvikling av SOAP og REST integrasjoner med workflows
 • Arbeid mot API integrasjoner
 • Jobbe i team med erfarne utviklere i eRate og deres frontend software utviklere
 • Være en del av deres leveranse av nye tjenester mot kunder, for frontend, backend og tilknyttede integrasjonssystemer

Vi søker deg som

 • Du har gjerne en høyere utdannelse innen IT med gode akademiske resultater
 • Har en sterk interesse for IT, og er nysgjerrig på både Java, JavaScript, Docker og Oracle, så vel som Linux, DevOps og skytjenester, for dette er noe du vil lære hos oss!
 • Har gode formidlingsevner på både engelsk og et skandinavisk språk
 • For å lykkes i rollen tror vi du elsker å finne smarte måter å jobbe på ved å bruke moderne teknologi, samt evner å sette deg inn i tekniske krav og relevante teknologier. - Vi søker deg som trives i dialog med kunder og som drives av å møte kundens forventning til både løsning og leveranse.

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Fulltid, fast ansettelse hos eRate
 • Plassering: Innspurten 15, Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. eRate har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

eRate er en norsk virksomhet som tilrettelegger for at markedsaktører kan starte som mobiloperatører. Billing og Rating er eRate sin kjernekompetanse, og en del av DNA´et i selskapet. Det er denne spesialkompetansen som skaper konkurransekraft når våre kunder utfordrer etablerte aktører og bransjer. eRate har alt av nødvendige tjenester og trafikkavtaler, bl.a. med Telenor, for at kundene kan ha fokus på markedsføring, salg og kundeopplevelse. eRate har egen plattform for kundehåndtering og fakturering (Customer Care and Billing), og håndterer alt fra produktutvikling til daglig drift av forretningsstøttesystemer. Kundene selger våre produkter og tjenester under egne merkevarenavn til egne kunder. Flere kjente merkevarer er tilrettelagt som mobiloperatører gjennom eRate.

Selskapet ble etablert i 2005, og har hatt en spennende vekst siden. eRate har blant annet vært Gaselle bedrift 5 år på rad. Vi betjener kunder i Norden, men med hovedfokus i Norge. Selskapet eies av Telavox AB som har sitt hovedkontor i Malmø. eRate er lokalisert på Helsfyr i Oslo og er totalt 49 ansatte. I 2022 vil eRate nå en omsetning på rundt 800MNOK.

Søk her!