1 uke siden
annonse-ID: 15090981

Sopra Steria søker deg som ønsker å bistå i arbeidet med reiseregninger!

Kort informasjon

By:
Oslo
Omfang:
Heltid
Type stilling:
Bemanning
Start dato:
2.mai

Har du en grunnleggende forståelse for regnskap og kan tenke deg å jobbe for Norges ledende konsulentselskap? Da har vi muligheten for deg.

Informasjon om stillingen

I samarbeid med Sopra Steria søker Academic Work etter en Back Office-medarbeider til en fulltidsstilling på et vikariat mellom mai til oktober til deres lokaler sentralt i Oslo.

Sopra Steria er et ledende internasjonalt konsulentselskap som tilbyr en av markedets mest omfattende tjenesteporteføljer innen digitalisering. Selskapet tilbyr strategiutvikling, IT-rådgivning, infrastruktur- og systemutvikling, digitale løsninger og drift. Sopra Steria bistår store private og offentlige organisasjoner i Skandinavia med å ta et digitalt lederskap innen sin bransje.

Oslo-kontoret holder til i luftige lokaler på toppen av Posthuset, midt i Oslo sentrum. Selskapet har siden 2008 vært rangert som en av Norges ti beste arbeidsplasser, og på Lønn- og økonomiavdelingen sitter det en ung og ambisiøs gjeng som nå ser frem til å få inn en ny kollega. Her har du en unik mulighet til å få innsikt og erfaring fra et stort ledende internasjonalt selskap.

Arbeidsoppgaver

Som Back Office-medarbeider vil du være en betydelig støttespiller for hele avdelingen. Din hovedarbeidsoppgave vil være håndtering av reiseregninger og det administrative rundt dette for å følge satsene i statens reiseregulativ. Du vil ha utstrakt kontakt med hele organisasjonen og andre ad hoc oppgaver kan tilkomme.

Vi søker deg som

  • Har erfaring med administrativt arbeid, fakturering el.l. backoffice oppgaver, enten fulltid eller deltid.
  • Kan starte senest 2.mai
  • Kommuniserer på et profesjonelt nivå i både norsk og engelsk

Formell utdannelse er ikke et krav, men fordel.

Vi ser etter deg som er strukturert og nøyaktig. Samtidig er en 'do'er', og en god team-player med et stort løsningsfokus.

Annen informasjon

  • Oppstart: 2.mai
  • Arbeidsomfang: 100% mellom mai-oktober
  • Plassering: Biskop Gunnerus gate 14A, Oslo
  • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Sopra Steria har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av oss i Academic Work på kandidat@academicwork.no.
  • Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Som et av Norges største IT-konsulentselskap, med 2500 ansatte, er Sopra Steria en ende-til-ende leverandør til norsk næringsliv, blant annet innen olje- og finanssektoren, og offentlige virksomheter innen stat, kommune og helsesektor. Selskapet har 45 000 medarbeidere i over 30 land, og hadde en omsetning på 4,7 milliarder euro i 2021. Les mer om Sopra Steria her.

Søk her!