3 uker siden
annonse-ID: 15090103

Systemutvikler søkes til spennende stilling hos Ceetron Solutions!

Kort informasjon

By:
Trondheim
Omfang:
Heltid
Type stilling:
Rekruttering
Start dato:
Etter avtale
Andre:
Fulltid

Har du erfaring med systemutvikling og ønsker å videreutvikle deg innen digitalisering og visualisering av ingeniørdata? Vil du jobbe med nyutvikling av løsninger med stor nytteverdi? Da må du lese videre!

Informasjon om stillingen

Hos oss vil du jobbe med programutvikling for smartere bruk og tolking av ingeniørdata. Dette innebærer utvikling av effektive brukergrensesnitt og datavisualisering både på desktop og i skyen med sine utfordringer på brukervennlighet, datakompleksitet og ytelse. Vi utvikler produkter med stor nytteverdi, blant annet open source løsninger som benyttes av mange brukere verden over.

Du blir en del av vårt team hvor alle er sterkt inkludert. Du vil jobbe tett med våre kunder fra behovsfasen til systemet er levert. Vi som jobber her er engasjerte, har bred og variert kompetanse og samarbeider godt.

I våre prosjekter jobber vi iterativt med Scrum som arbeidsmetodikk. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle oss og måten vi jobber på.

Hvorfor jobbe hos Ceetron Solutions?

 • Spennende og varierte arbeidsoppgaver i tett samarbeid med engasjerte og dyktige kunder
 • Et stimulerende arbeidsmiljø med svært kompetente og erfarne kolleger
 • Du blir en viktig og synlig bidragsyter mot våre kunder
 • Muligheter til å påvirke både selskapet og sluttprodukt i et firma med flat struktur og korte beslutningslinjer
 • Din arbeidshverdag vil være i flotte, nye kontorlokaler sentralt i Trondheim
 • Fleksibel ordning for bruk av hjemmekontor

Vi søker deg som

Har lidenskap for utvikling av brukervennlige og robuste programvareløsninger og en interesse for ingeniørmessige anvendelser og beregninger.

I våre løsninger benytter vi hovedsakelig følgende teknologier og metoder:

 • Systemutvikling og visualisering med hjelp av C++, Qt og OpenGL
 • Utvikling av skybaserte løsninger med React, JavaScript/TypeScript og Python
 • Objekt-orientert applikasjonsutvikling
 • Iterativ systemutvikling med bruk av Scrum

Vi skjønner at du ikke kan alt dette fra før, men ønsker deg som har vilje og interesse til å lære mer sammen med dyktige kolleger. Vi jobber helst to eller flere sammen for å etablere team med rett kompetanse til å implementere og levere løsningene.

Du verdsetter et sterkt faglig miljø, er initiativrik, samarbeider godt og har god fremstillingsevne på norsk og engelsk. Vi ønsker at du har utdanning på masternivå og helst noen års erfaring. Relevant erfaring kan kompensere for utdanningsnivå.

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100% fast ansettelse hos Ceetron Solutions
 • Plassering: Kjøpmannsgata 35, 7011 Trondheim
 • Kontaktinformasjon: Spørsmål om stillingen rettes til Academic Work ved Silje Skretting Eidissen på e-post silje.eidissen@academicwork.no

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende og vi anbefaler deg derfor å legge inn en søknad med det samme og senest innen 09. April 2023.

Informasjon om bedriften

Ceetron Solutions AS er et ansatt-eid programvareselskap i Trondheim som ble etablert i 2013. Vi er en ledende leverandør av løsninger for digitalisering og visualisering av ingeniørdata. Våre tjenester benyttes av et bredt utvalg ingeniørdisipliner og kunder innen energi, marin og engineering. Selskapet har kontorer i Kjøpmannsgata 35 i Trondheim og en solid økonomi. Les mer om Ceetron Solutions AS på www.ceetronsolutions.com.

Søk her!