1 måned siden
annonse-ID: 15029668

Utvikler søkes til Fixrate

Kort informasjon

By:
Trondheim
Omfang:
Heltid, Kjernetid 09:00-15:00
Type stilling:
Rekruttering
Stillingskategori:
Webutvikler, full stack
Start dato:
Etter avtale
Andre:
Heltid

Søker du en arbeidshverdag som er preget av personlig og faglig utvikling? Ønsker du å jobbe i et selskap hvor du får være med på hele prosessen fra ide til ferdig produkt? Vi søker utvikler til det voksende fintech-selskapet Fixrate!

Informasjon om stillingen

Fixrate lager en markedsplass på fixrate.no hvor norske banker og store bedriftskunder kan møte hverandre. Vi er et lite team som er i begynnelsen av en sterk vekstfase. For å kunne vokse videre, søker vi nå en ny ressurs til laget.

Som utvikler hos oss vil du få ta del i hele prosessen: fra idé til ferdigstilling og produksjon. Du vil få muligheten til å lære alle aspekter ved en startup, både tekniske, strategiske og forretningsmessige. Nå har du muligheten til å ta del i det voksende miljøet hos Fixrate!

Arbeidsoppgavene nå i starten vil være veldig varierte. I et lite team er alle med på alt. Her vil du være med på å diskutere strategi og arkitektur, skrive kode, lete etter bugs, teste koden og i det hele tatt få alt til å fungere. Vi vet også at litt lengre frem, når vi blir enda flere, vil det være mulig for hver enkelt å fokusere litt smalere på de oppgavene de er mest interessert i. De som blir med nå vil få en stor mulighet til å påvirke både hvordan vi utvikler oss og hva du selv skal jobbe med i framtiden.

Vi tilbyr

Et faglig miljø hvor man trives på arbeidsplassen. Du vil oppleve at du er en del av en større helhet, en person som har påvirkningskraft og betydning for Fixrate. I tillegg til dette kan du nyte godt av:

 • Et stort faglig miljø på tvers av flere selskaper
 • Faglig og personlig utvikling
 • Erfarne kolleger
 • Fleksibel arbeidstid
 • God kantineordning
 • Fine lokaler (med biljardbord)

Vi søker deg som

 • Har relevant høyere utdanning
 • Har sterke ferdigheter innen programmering, fordel med Java men vi bruker også andre språk
 • Har god kunnskap om frontend-teknologi som JavaScript og HTML
 • Har kjennskap til moderne frontend-rammeverk som for eksempel React og Redux
 • Fordel med kunnskaper innen container-teknologi, microservices og streaming-arkitektur, men dette er ikke et krav
 • Kjennskap til Linux
 • Kunne kommunisere godt på norsk (skriftlig og muntlig)

Vi er på jakt etter deg som tør å ta initiativ og gjerne kommer med forslag til forbedringer. Vi er et team med mye arbeidsglede, lave skuldre, stor takhøyde og store ambisjoner. Derfor må du tørre å arbeide på egenhånd og fremvise selvstendighet, samt ta ansvar for egen læring. Du vil få gode muligheter til å vokse teknologisk og gradvis få mer ansvar.

Søknadsfrist: 01. september 2019

Informasjon om bedriften

Fixrate startet opp i 2017 og er i dag til sammen 10 ansatte. Dette er en sterk økning fra 2018, hvor de var 4 ansatte. De har flere kontorer fordelt i Trondheim, Oslo og Steinkjer. Fixrate er en markedsplass for store bankinnskudd, og tilbyr løsninger for norske banker innen innskuddsprodukter. Deres visjon er å utvikle gnistrende kundeopplevelser som gir banker og storkunder enklere tilgang til bedre betingelser. Kontoret befinner seg i et større teknologisk miljø hos Kantega, hvor det er godt faglig fellesskap på tvers av selskapene. Her kan man sammen løse utfordringer og finne løsninger.

Søk her!