3 uker siden
annonse-ID: 15084700

Vi lager smarte løsninger til bygg, du vil hjelpe oss med å jobbe smartere!

Kort informasjon

By:
Oslo, Asker, Hvalstad
Omfang:
Heltid
Type stilling:
Rekruttering
Start dato:
Heltid
Andre:
Heltid

Vil du jobbe med digitalisering, opplæring og IT-drift i en av Norges ledende kompetansebedrifter innen styring av bygg og hjem? Hos oss vil du jobbe på små og store prosjekter, som vil variere fra opplæring i IT tjenester til oppsett av helt nye arbeidsplasser, for hos oss blir det en del vekst.

Informasjon om stillingen

I tillegg til å levere smarte løsninger til bygg og boliger er Micro Matic en kompetansebedrift. Vi strekker oss langt for å skape de beste løsningene for hvert enkelt prosjekt. Vi gir kundene våre trygghet gjennom verdiskapende løsninger, rådgivning og tjenester.

Med vår tverrfaglige portefølje og sterke fagkunnskap, ser vi helheten i større prosjekter, og skaper integrerte, smarte løsninger hvor bærekraft, energieffektivitet og brukervennlighet står i sentrum.

Hos oss vil du være med på å gjøre Micro Matic enda bedre innen IT. Sammen med resten av IT avdelingen vil du være med på å lage selskapets fundament og være ansvarlig for bruken og implementasjasjon av tjenestene som brukes.

Det de ansatte verdsetter ved å jobbe i Micro Matic er mulighetene til å lære nye ting og utfordre seg selv, i tillegg til at det er kort vei til beslutning og alle idéer blir tatt seriøst. Her får du virkelig muligheten til å påvirke og involvere deg i det du brenner for! Det er et godt samhold mellom de ansatte, alle kjenner alle og filosofien «sammen blir vi sterkere» preger hvordan de ansatte samarbeider både i, samt mellom avdelingene.

Du blir tilbudt

 • En variert arbeidshverdag hvor du får utnyttet og utviklet egen kompetanse
 • Et faglig sterkt miljø som bistår og støtter hverandre
 • Konkurransedyktige betingelser, samt gode forsikringsordninger
 • Gode muligheter for faglig, profesjonell og personlig utvikling

Arbeidsoppgaver

Innen IT-support i Micro Matic vil du være med på å støtte bedriften i bruken av bedre og bedre IT løsninger. Du vil ha prosjekter som varierer fra å øke bruken av systemer, bidra med implementeringen og bistå helt nyopprettede arbeidsplasser med alt de behøver av IT systemer. Du vil bidra med opplæring av internansatte i bruken av tjenestene, som m365, visma og mer.

Vi søker deg som

 • Har en bakrunn fra IT, enten fra studier/fagbrev eller erfaring
 • Har innsikt i hvordan man setter opp et nettverk og implementerer løsninger lokalt og i skyen
 • Liker å sette deg inn i ny teknologi
 • Er imøtekommende! Siden du vil drive med internopplæring må du kunne samarbeide godt med andre

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest, etter avtale
 • Arbeidsomfang: Heltid
 • Plassering: Asker, Hvalstad
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Micro Matic har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Som ansatt i Micro Matic Norge blir du del av et svært kompetent miljø, med noen av markedets beste fagpersoner innen sine felt. Vi satser på våre ansatte, og er overbevist om at engasjerte medarbeidere er den viktigste ressursen vi har. Med en fremoverlent holdning skaper vi sammen en vinnerkultur der kvalitet, langsiktighet og fornøyde kunder står i fokus.

Søk her!