1 måned siden
annonse-ID: 15045859

Vi søker deg som vil starte karrieren din innen IT support og drift!

Kort informasjon

By:
Oslo
Omfang:
Heltid
Type stilling:
Bemanning
Stillingskategori:
Teknisk supportarbeider
Start dato:
Etter avtale

NorEngros søker ny medarbeider til å ta del i Onsite Support-teamet. Har du interesse for drift og IT-support og lyst til å få satt i gang karrieren? Da er du kanskje den vi søker!

Informasjon om stillingen

I rollen som Support og Driftsmedarbeider i NorEngros vil du møte en variert og faglig utfordrende hverdag. Her vil du gå inn i IT teamet, og hjelpe bedriften med sine tekniske utfordringer - om det så er brukerstøtte, oppfølging av feilrettinger, konfigurering av pcer, brukeropplæring eller domene administrasjon og utvikling av nye applikasjoner.

Teamet du går inn i består av 4 dyktige personer, og det vil variere mellom samarbeidsoppgaver og selvstendige arbeidsoppgaver. Ingen dager er like, og du bør trives med arbeid under høyt tempo. Med stort samarbeidsnettverk kan det forekomme noe reising i forbindelse med kurs i løpet av ett år. Dette for å opprettholde et høyt kompetansenivå.

Det vil bli gitt tett og god opplæring for personen som trer inn i rollen.

Vi søker deg som

Utover opplæringen som blir gitt, er det noen ferdigheter som bør være på plass før man søker:

  • Høyere relevant utdannelse (fagskole/bachelor). Erfaring kan kompensere for manglende utdanning
  • Gode kunnskaper i Microsoft- og Windows-verktøy som PowerShell
  • Kjennskap til skybaserte løsninger som Amazon, Azure eller liknende
  • Fordel med kjennskap til SAP
  • Det er også ønskelig at kandidatene har interesse for programmering, men dette er ikke et krav.

Vi vil i intervjuprosessen fokusere på personlige egenskaper, og dersom du er problemløsende, selvgående og stresstolerant vil du mye mulig være en passende profil for stillingen.

Ved ansettelse vil du bli fast ansatt i Academic Work med en oppdragskontrakt hos Norengros på i første omgang 6 måneder. Mulighet for forlengelse eller fast ansettelse etter dette

Informasjon om bedriften

NorEngros er Norges største leverandør av forbruksvarer til privat og offentlig sektor. Norengros' omfattende produktspekter gjør oss til totalleverandør - Alt du trenger på ett sted.

NorEngros er en landsdekkende kjede bestående av 13 bedrifter med lokale eiere, med 39 engrosbutikker. Vår logistikkløsning basert på lokale fullsortimentslagre gir unik tilgjengelighet og hurtig distribusjon til alle våre kunder. Våre kunder følges opp av over 260 kundekonsulenter med bransjeorientert kompetanse innen alle kjedens produktgrupper og kundesegmenter.

Søk her!