1 måned siden
annonse-ID: 15083380

Vil du jobbe i et miljø med fokus på samarbeid og ny teknologi? .NET systemutvikler

Kort informasjon

By:
Oslo
Omfang:
Heltid
Type stilling:
Rekruttering
Start dato:
Etter avtale
Andre:
Fulltid

Syns du fadderordning, kursing, tillit, cutting edge teknologi, trygghet og ikke minst utrolige gode vilkår høres ut som en grei deal? Vi ser etter to nye systemutviklere til et faglig sterkt og voksende team!

Informasjon om stillingen

Vi er en bedrift hvor vi har en sterk samarbeidskultur som vi ønsker deg velkommen i! Vi er svært flinke på å dele kunnskap og hjelpe hverandre i hverdagen. Dette gjør vi over alle fagfelt og du kommer til å bli godt kjent med kolleager over hele bedriften. Vi spiser lunch sammen de dagene vi er på kontoret som ofte er rundt 3/5, men vi er også veldig fleksible på den fronten. Det vi virkelig er flinke på er å sørge for å ta hensyn til våre ansattes behov gjennom kulturen vår, vilkår og ved å bruke den nyeste teknologien.

Du kommer til å være en sentral del av hele bedriften hvor vi jobber med noen av de flinkeste innen kjernetjenestene våre som er tillitsmann- og agenttjenester for obligasjonslån og direktelån. Her vil du bli godt integrert i bedriften vår og du vil få en innføring i disse domenene av våre eksperter. Dette vil gjøre deg i stand til å jobbe på de spennende prosjektene som vi har løpende og ta del i løsninger som er godt integrert i det norske finansmarkedet. Utviklingen foregår i et microsoft .NET miljø hvor vi er svært langt fremme på skytjenester (Azure).

Du blir tilbudt

 • En oppstart som vil være preget av opplæring, både i domenet og på utviklingssiden. Basert på hvilke prosjekter vi har eller oppgavene som passer best for deg så vil du også få en egnet fadder.
 • Et miljø hvor vi legger til rette for at du skal få progresjon innen det du syns er spennende, om det skulle være arkitektur, skyløsninger, domener eller annet.
 • En arbeidsplass hvor samarbeid er i fokus, vi står ikke alene om problemstillinger og vi slipper gjerne det vi holder på med for å bistå.
 • Et lite sammensveiet IT miljø blant de faste ansatte.
 • Full tilretteleggelse for en hybrid arbeidshverdag med det du ønsker av hardware. (mobil, kraftig maskin på kontoret, laptop, ny mobil osv.)
 • Meget gode lønnsbetingelser, forsikring, pensjon, utstyr, gym, nye lokaler, hytte på Trysil og mye mer.

Hva vil du gjøre hos oss?

Du kommer til å bli en dyktig systemutvikler gjennom oss, og vi kommer til å gi deg tilpassede oppgaver basert på nivået du er på når du kommer. Dette vil være alt fra introduksjonsoppgaver til prestigetunge prosjekter, men alltid sammen med kollegaer.

Som et nytt tilskudd til bedriften vil du få en grundig opplæring gjennom et 2 ukers introduksjonsløp, og en fadder som vil støtte deg i hverdagen (ut i fra hvilket domene du begynner å jobbe med). Vi har også et svært faglig sterkt team som blant annet inkluderer Vidar, som valgte å begynne i Nordic Trustee fordi:

- Jeg jobbet som konsulent for å installere og konfigurere vår purchase-to-pay software og spesielt med integrasjoner mot kundes ERP-system. Her ble det mye tilpasninger og koding som jeg synes var gøy, men det var vanskelig å utvikle seg på programmering faglig da dette ikke var tilrettelagt. Jeg søkte meg videre som systemutvikler og fant en god match med Nordic Trustee.

Vi søker deg som

 • Har gjennomført en relevant utdannelse med gode resultater, eller er på slutten av studier.
 • Kjennskap til .NET, C#, SQL Server, React og Typescript. Har du kjennskap til Kubernetes hadde det vært en bonus!
 • Syns det er kult å programmere, jobbe med TDD og kan jobbe mot databaser
 • Trives med å snakke med f. eks brukerne våre og forstå deres behov

Hvem er du som person?

Det viktigste for oss er at vi får et godt samarbeid sammen og at vi beholder det gode fellsskapet vi har den dag i dag. Derfor er det noen personlige egenskaper som vi vil se etter som vi måler gjennom.

 • Strukturert som person og evner å skrive ren kode
 • Imøtekommende og fremoverlent mot andre
 • Nysgjerrig og interessert i å lære

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Heltid, fast ansettelse. Studerer du for øyeblikket er det også noe som vurderes nøye for en deltidsstilling
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Nordic Trustee har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Nordic Trustee er Nordens fremste leverandør av tillitsmann- og agenttjenester for obligasjonslån og direktelån. Selskapet bistår aktører i kapitalmarkedet med tjenester for långivere og låntakere, og er en viktig leverandør av data til investeringsbanker, investorer og advokatbyråer. Selskapet er en integrert del av infrastrukturen i det nordiske finansmarkedet. Vi har kontorer i Oslo, Stockholm, Helsinki, København og Frankfurt og en portefølje på over 3000 oppdrag for mer enn 850 utstedere i 30 land. Vi er 50 medarbeidere med juridisk, økonomisk og systemteknisk kompetanse. Nordic Trustee er en del av Ocorian gruppen, en global aktør med 1350 medarbeidere fordelt på 20 kontorer i Amerika, EMEA og ASIA.

Søk her!