3 uker siden
annonse-ID: 15078461

Vil du jobbe på en app med 900´000 brukere?

Kort informasjon

By:
Oslo
Omfang:
Heltid
Type stilling:
Rekruttering
Start dato:
Etter avtale
Andre:
Fulltid, fast ansettelse

Å jobbe som utvikler i APCOA handler om å skape de beste løsningene for våre kunder over hele Norden. Med spennende prosjekter som venter på deg som liker å jobbe med varierte og teknisk utfordrende oppgaver, vil du ha muligheten til å utvikle deg både teknisk og som person hos oss. Vi gleder oss til å møte deg med et brennende ønske om å jobbe i et engasjert utvikler-team og bli del av APCOA-familien!

Informasjon om stillingen

Arbeidet du gjør hos oss vil berøre livene til svært mange og du vil kunne se effekten av det over hele Norden. Fra en app som brukes av en million mennesker til distribuerte nettverk med over 1500 kameraer, routere, switcher, dynamiske skjermer, ladestasjoner og mer som reagerer i sanntid. På under et sekund har våre egenutviklede systemer lest bilskilt, prosessert dem, undersøkt tillatelser og sendt det tilbake til kundene gjennom appen vår. Vi kommer til å gi deg utfordringer som du ikke vil støte på andre steder, og muligheten til å jobbe tett på ting du kan se og ta på. Vi har en utrolig mengde data vi jobber med, da vi i enkeltsystemer prosesserer oppmot 1000 events i minuttet i (nær) sanntid. Over alle systemene våre ser vi over 2 millioner web-requester daglig, og over 1,6 millioner av de går til FLOW.

Her vil du bli en del av et team hvor alle jobber Fullstack, men med egne ansvarsområder, hvor ditt ansvar blir Frontend på både appen og på våre nye satsninger innen elbil lading.

To av dine kommende kollegaer, Tomas og Andreas, sier følgende om å jobbe i APCOA:

"Jeg liker at venner og familie bruker appen jeg er med å utvikle og at over 900.000 i Norge har lastet ned vår app. Det er gøy å bruke ny teknologi, samt å sammarbeide tett med dyktige kollegaer i utviklingsavdelingen. Samarbeid med andre avdelinger fungere også veldig godt, for å nå felles målsettinger om forbedret programvare og fornøyde brukere."

"I APCOA får man fort eierskap til sine deler av prosjektene som gjennomføres, og man har alltid hyggelige kollegaer tilgjengelig som du utveksler ideer og løsninger med. Vi jobber mye med å vedlikeholde eksiterende kodedebase, men får ofte mulighet til å starte opp helt nye prosjekter, enten i tjenester som allerede finnes, eller som skal startes helt fra bunn."

Du blir tilbudt

 • En bedrift med fokus på miljø og svært lavt karbonavtrykk. Les mer om det her https://www.apcoa.no/kundesenter/kundeinformasjon/miljoe-og-baerekraft/
 • Mulighet for å jobbe svært bredt og variert på en rekke prosjekter
 • Fokus på fleksibilitet i arbeidshverdagen
 • Konkurransedyktige vilkår og helt toppmoderne nye lokaler med flott utsikt og strålende kantine

Arbeidsoppgaver

I denne rollen vil du få muligheten til å bygge mange nye løsninger, og du vil samarbeide tett med kontorene i Sverige og Danmark hvor vi lanserer mye nytt. Du kommer hovedsakelig til å jobbe med Javascript, Typescript, HTML, CSS og Ionic.

Hos oss kommer du til å jobb hovedsakelig mot frontend, men det er ikke til å unngå at man vil utsettes for hele stacken og arkitekturen vår. Vi krever ingen erfaring med dette, men håper selvsagt at du ønsker å utfordre deg selv!

Vi søker deg som

 • Har en relevant høyere utdanning, informatikk eller lignende
 • Har gjerne kjennskap til et objektorientert programmeringsspråk, fortrinnsvis Javascript/ Typescript
 • Utover språk må du ha kjennskap til et frontend rammeverk som Vue, Angular eller React

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Rekruttering, fast ansettelse hos APCOA
 • Plassering: Innspurten 15, Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. APCOA har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

APCOA er bygget på ekspertise og innovasjon. Våre medarbeidere har erfaringen, kunnskapen og kreativiteten til å kontinuerlig utvide ideen om hva et parkeringsselskap jobber med. Den lokale kunnskapen er hjertet av vårt tjenestetilbud. Deres ekspertise former pakken vi tilbyr og de teknologiske fremskrittene vi gjennomfører. Ærlig og respektfull interaksjon mellom hverandre er vår førsteprioritet. Det er slik vi behandler våre medarbeidere og våre partnere.

Søk her!