1 måned siden
annonse-ID: 15084363

Vil du jobbe som Data analyst ved siden av studiet?

Kort informasjon

By:
Oslo, Helsfyr
Omfang:
Deltid
Type stilling:
Rekruttering
Start dato:
Snarest / Etter avtale
Andre:
15-20%

Ønsker du å bli kjent med legemiddelbransjen og få en relevant jobb innen analyse og fremstilling av data? Vi søker deg som er selvstendig og løsningsorientert til en krevende og lærerik rolle!

Informasjon om stillingen

Nå har vi en ny kul mulighet for deg som liker å jobbe med store og komplekse datamengder! Vi skal bli enda bedre på å jobbe datadrevet og vi håper at du som student innen et relevant fag vil være med oss på den reisen. Hos oss har vi god erfaring med drevne studenter som viser selvstendighet, problemløsningsevne og kreativitet som vi kommer til å se etter hos deg.

Lilly Norge er en del av den nordeuropeiske hub`en, som består av de nordiske landene, Storbritannia og Irland. Vårt norske kontor ligger på Helsfyr i Oslo. Vi har ca 30 ansatte innenfor markedsføring, medisinsk, regulatorisk, markedstilgang, HR og produktspesialister. Våre ansatte har ulik utdannelse blant annet fra farmasi, medisin, biologi, økonomi og sykepleie.

Du blir tilbudt

 • En arbeidsplass med store muligheter i et internasjonalt konsern
 • Et innblikk i legemiddlebransjen
 • En imøtekommende bedrift med lav takhøyde hvor du vil bli lyttet til
 • Konkurransedyktige vilkår
 • En rolle hvor du selv får sette rammene i stor grad - forklares mer under!

Arbeidsoppgaver

Gjennom SQL og Power- BI vil du skape verdi gjennom å skape struktur i en stor mengde data. En del av rollen vil være å ha kreativiteten og selvstendigheten til å selv se hva dataen kan vise deg og Eli Lilly. På denne måten vil du selv få sette rammene for arbeidet ditt. Ved å se mulighetene du blir tilbudt gjennom dataen får du drive egne prosjekter fremover i samarbeid med de andre avdelingene.

Vi søker deg som

 • Studerer et relevant fag og er på siste året innen f.eks data scientist, business/ data anlyse
 • Kan kommunisere godt på norsk og engelsk

Som person er du

 • Selvstendig og besluttsom
 • Løsningsorientert og håndterer ansvar
 • Imøtekommende mot de du møter internt

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest / etter avtale
 • Arbeidsomfang: 20%, dette kan diskuteres.
 • Plassering: Innspurten 15, Oslo.
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Eli Lilly har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Lilly sin historie startet for hele 140 år siden, da grunnlegger Eli Lilly kombinerte sin lidenskap for oppdagelser med omsorgen for samfunnet og menneskene rundt seg. Idag er de et stort internasjonalt legemiddelselskap med over 33.000 ansatte verden rundt.

Lilly ble grunnlagt i 1876 av oberst Eli Lilly, som var opptatt av å utvikle medisiner av høy kvalitet for å dekke reelle behov i en tid da medisinene bestod av tilfeldige og upålitelige ingredienser. Hans oppdrag til kommende generasjoner av ansatte var "Ta det du finner her og gjør det bedre og bedre". Nå, mer enn 140 år senere, opprettholder vi fortsatt vårt engasjement for hans visjon gjennom alle aspekter av vår virksomhet og menneskene vi betjener: de som bruker våre medisiner, og videre til helsepersonell, ansatte og samfunnet.

På tross av ulike arbeidsoppgaver jobber vi som et team, med det felles målet å hjelpe mennesker å leve et lengre og sunnere liv. Alle bidrar med forskjellige erfaringer og perspektiver. Vi tror at mangfold er det beste grunnlaget for utvikling og innovasjon. På tvers av forskjellene våre er vi bundet sammen av våre verdier – Integrity, Excellence og Respect For People. Vi er Team Lilly Norge.

Søk her!