5 måneder siden
annonse-ID: 15068856

Vil du utvikle fremtidens finansielle løsninger? Bli del av Riverty utvikler-familie - En av de beste i bransjen!

Riverty er på utkikk etter nysgjerrige og ambisiøse utviklere, som ønsker å bli en i del av et dyktig og innovativt utviklerteam! Hos oss vil du ha en variert arbeidshverdag som er tilpasset deg og dine målsettinger. Her har du gode forutsetninger for å videreutvikle deg samt muligheten til å skape innovative løsninger for morgendagens teknologier!

Informasjon om stillingen

Arvato Financial Solutions vokser i rekordfart, og vi ser nå etter flere utviklere som ønsker å bli med oss i denne spennende vekstfasen!

Hos oss jobber vi i dedikerte produktteam med ansvar for å videreutvikle Riverty sine produkter og tjenester. Du vil få prøve deg i ulike team og få mer ansvar etter hvert som du vokser i rollen. Vårt fokus er å bygge kompetansen din sten for sten og sørge for kontinuerlig utfordring og utvikling.

Hør fra din fremtidige kollega Andreas :

«Det som er gøy med å starte i Riverty er du blir inkludert i et sosialt team med spennende prosjekter helt fra starten av! Det jeg likte med min onboarding var at jeg ikke trengte å bruke lange dager i kjedelige møter og omfattende kurs, og at jeg heller fikk jobbe med utvikling og det jeg faktisk brenner for!»

Hva kan du forvente som ny utvikler i Riverty?

 • En felles onboarding med andre nyansatte
 • En fadder som følger deg gjennom oppstarten av din karriere i Riverty
 • Hands-on learning med spennende oppgaver tidlig i oppstartsfasen
 • En variert arbeidshverdag formet etter dine interesser og din utvikling
 • Spisskompetanse innen programmering og mentorer som hjelper deg på veien til å bli bransjens beste utvikler
 • Å bli del av et faglig kompetent miljø med flat struktur
 • Muligheten til å jobbe hybrid

Hvem tror vi du er?

Som person ser du løsninger der andre ser problemer, du trives med teamarbeid og har en interesse for økonomi og finans. Du har et mål om å videreutvikle egne ferdigheter og bli en dyktig fullstack-utvikler med hovedfokus på backend-utvikling. Det vil være fordel om du har kjennskap til .Net og Node.JS, men dette er ikke et krav.

Vi ønsker å høre fra deg som har:

 • Fullført høyere utdanning på bachelor- eller masternivå innen IT, programmering eller annen relevant utdanning
 • Har erfaring med teknologier som .NET og/eller Node.JS
 • Har et sterkt ønske om å utvikle deg som programmerer i et miljø med bred faglig kompetanse
 • Behersker norsk og engelsk, skriftlig og muntlig

I Riverty har vi bygget en fellesskapskultur for våre ansatte og mulighetene for utvikling er mange. Vi har blant annet avdelinger bestående av applikasjonsutviklere, BI-analytikere og ulike teknologieksperter. I ditt produktteam vil du bli tatt imot med åpne armer og få tildelt en leder som tilrettelegger for din utvikling. Vi ønsker at du skal få jobbe med det du synes er gøy så dersom du har en preferanse på hvilket team du ønsker deg inn i, må du gjerne spesifisere dette i søknaden din.

Noen av produktteamene du kan tilhøre som utvikler i Riverty er:

Consumer Finance Team

Her utvikler vi tjenester hvor kunden kan «flexe» betalinger utover i tid. Lær mer om produktet Afterpay HER. Fremover skal vi videreutvikle funksjonalitet i produktet og flytte løsningen fra on-premise til skyen.

Finance and Accounting

Vi jobber med å bryte opp monolittsystemet vårt, og bygger microservices rundt vår core-business innenfor Finance and Accounting. Her gjelder det å kunne snu seg raskt og samarbeide tett med teamet for å sørge for at vi lager gode løsninger og microservices som fungerer.

Invoice Team

I dette teamet jobber vi med å integrere forskjellige betalingsløsninger på best mulig måte og skape brukervennlige løsninger for våre kunder. Her både designer og utvikler vi egne betalingssystemer og jobber kontinuerlig for å skape morgendagens betalingsløsninger.

Application Platform Team

Her jobber vi med å gjøre de andre teamene effektive, produktive og gi våre interne utviklere en god DX (Developer Experience). Våre produktteam skal ha færrest mulig avhengigheter, men vi eier et minimum av felles tjenester som alle teamene drar nytte av - blant annet rundt autentisering, autorisering, logging og monitoring. Temaet utvikler også «tooling» og retningslinjer for API, event- og meldingshåndtering. «Golden Paths» -maler er vår neste satsning og målet er at teamene raskest mulig skal få opp en ny micro service fra idéstadiet til produksjon.

Hvem er Riverty?

Arvato Financial Solutions er et internasjonalt teknologiselskap som beriker kundereisen med datadrevne finansielle produkter.

Vårt viktigste oppdrag er å skape vekst og økt lønnsomhet for våre kunder. Vi legger grunnlaget for smarte beslutninger, og skaper verdi gjennom hele kundereisen, fra fakturering til innbetaling. Det gjør vi ved å erstatte usikkerhet og risiko med trygge og datadrevne finansielle produkter som øker våre kunders likviditet og økonomiske sikkerhet.

Søknadsinformasjon:

Sted: Kongens gate 6, 0153 Oslo

Søknad: Legg ved vitnemål og eventuelle ønsker om spesifikke team

Søknadsfrist: 31.08.2022 Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Riverty har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Søk her!