1 måned siden
annonse-ID: 15058302

Vil du være med å kode det mest fremtidsrettede økonomisystemet i bransjen?

Kort informasjon

By:
Oslo
Omfang:
Heltid
Type stilling:
Rekruttering
Stillingskategori:
Systemutvikler
Start dato:
Etter avtale

Tripletex er en gjeng med engasjerte og nysgjerrige mennesker som leter etter de gode løsningene - og som ikke er redd for en utfordring! Vi er i sterk vekst og på jakt etter de rette folka! Har du noen års erfaring og er klar en ny utfordring?

Informasjon om stillingen

Tripletex - det mest fremtidsrettede økonomisystemet i bransjen søker etter deg som er utvikler og har noen års erfaring. Er dette deg?

I Produkt & Utviklingsavdelingen jobber vi hver eneste dag med å forenkle hverdagen til våre kunder. Vi jobber alle i tverrfaglige produktteam, har et høyt tempo og stor frihet i arbeidshverdagen vår. Alle team leverer kontinuerlig verdi i produksjon og jobber med utfordrende, og spennende problemstillinger. Avdelingen er desidert vår største med over 90 personer(!), i kryssfunksjonelle team - som har ansvar for sitt eget fagområde i Tripletex. Med andre ord er mulighetsrommet stort og rom for å ta ansvar tilstede fra dag én!

Teknologiene du vil jobbe med:

Tripletex jobber med en moderne stack og noen teknologier du vil komme i kontakt med er Java, React, React Native, HTML, CSS, JavaScript, Docker og Git. Tripletex har alle miljøer i AWS, og her er det mange muligheter fremover.

Du trenger ikke være en “ekspert” på alt dette da du hos oss vil få muligheten til å bygge på dine styrker og ikke minst utvikle deg faglig. Vi tror at med din tidligere erfaring så vil du ha innspill og ikke minst være med på å utfordre det som er - det er viktig for oss med nye perspektiver og dette legger vi godt til rette for. Vi tror på små, agile team og learning-by-doing!

Våre verdier

Hos Tripletex vil du komme inn i et kompetent fagmiljø som består av en god blanding av folk med ulik senioritet - noen har nettopp startet, mens andre vært hos oss i flere år. Vi lever etter verdiene våre; Glede, Tillit og Driv.

Glede:

Vi i Tripletex er opptatt av å ha det gøy på jobb. Hos oss får du muligheten til å utvikle produkter som forenkler hverdagen til norske bedrifter. Du får muligheten til å leke deg med idéer og muligheter og dele din lidenskap for utvikling sammen med andre utviklere.

Tillit:

Som utvikler hos Tripletex vil du få tillit fra dag én. Det er muligheter for å ta mye ansvar og muligheten til å forme din egen arbeidshverdag. Vi er åpne for prøving og feiling, så lenge din interesse for personlig og faglig utvikling alltid er til stede.

Driv:

Sist, men ikke minst er vi en gjeng med engasjerte mennesker som ser på enhver utfordring som en mulighet til å vokse. Din utvikling og karrierevei står i sentrum og hos oss er det ingen hindringer rundt å skape en karriere hos oss.

Er du gira på nye utfordringer og stor påvirkningskraft? Konktakt oss for en uformell prat!

Hvorfor velge Tripletex?

  • Profesjonelle og gode kollegaer
  • Stor påvirkningskraft på vår teknologiske plattform
  • Bra arbeidsmiljø med fokus på å ha det gøy på jobb
  • Store muligheter for personlig utvikling

Vi ønsker å være ledende på teknologi og benytte oss av moderne verktøy og metoder. Hos oss vil du få frihet og mulighet til å teste ut nye ideer, og utvikle deg i rollen din. I Tripletex kan du være deg selv, og du vil bli sett og hørt. Vi liker høyt tempo, korte beslutningsprosesser og vi elsker å lære av våre feil. Vi har høye ambisjoner og gjennom continuous improvement og continuous deploy fornyer vi oss hele tiden. Vi lytter til hverandre og drodler gjerne nye ideer eller tanker, som kan være med på å gjøre vårt system enda bedre. Vi har et sterkt fagmiljø, er opptatt av delingskultur og samarbeider på tvers av team for å oppnå gode og kreative løsninger. Høres ikke dette spennende ut?

Annen informasjon

  • Oppstart: Etter avtale. Vi venter på deg med rett innstilling og motivasjon!
  • Søknadsfrist: Løpende seleksjon. Vi vil gjøre fortløpende vurderinger og er alltid interessert i en uformell kaffeprat om du trenger mer info!

Denne rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work i samarbeid med Convene. Du vil bli ansatt i Convene. Alle spørsmål vedrørende stillingen skal rettes til Academic Work. Vær oppmerksom på at annonsen kan bli tatt ned dersom vi finner riktig kandidat, så vi anbefaler at du søker omgående.

Informasjon om bedriften

Tripletex er et komplett, meget bra og skybasert økonomisystem. I dag har vi over 60 000 bedrifter som kunder og over 200 000 månedlige brukere. Tripletex er født i skyen, og fokuset ligger på smarte løsninger, gode APIer og automatisering. På denne måten får brukerne muligheten til å gjøre store deler av regnskapsarbeidet selv og får en enklere hverdag. Dette forbedrer overlevelsesmulighetene til små oppstartsbedrifter betraktelig. Tripletex startet som et start-up i Norge og i dag er vi om lag 200 entusiastiske medarbeidere på vårt kontor i Oslo - som fortsetter å vokse!

Søk her!